Sportdag 2017.

AMSTERDAM 4 juni 2017 - Het was weer tijd voor de S.E.M.P.E.R. Sportdag. In de middag werden de biertjes alweer gedronken en het feit dat Desperados verkrijgbaar was voor 2,50 maakte iedereen heel gelukkig. Want zeg nou zelf… Iedereen sport toch beter met een beetje alcohol op.

Het gemengde team Cuidado/Yassasin werd dit jaar hockeykampioen. S.E.M.PE.R. werd dit jaar weer voetbalkampioen. Dat kan natuurlijk ook niet anders. Daar trainen zowel de mannen als de vrouwen (in de teams S.E.M.P.E.R. 1 en S.E.M.P.E.R. floreat oké) voor in de USC competitie.

De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking en voor iedereen een overheerlijke pizza.

De kunst van het debat.

AMSTERDAM 8 februari 2017 - Als voorbereiding op de februari promotijd heeft S.E.M.P.E.R. samen met andere disputen hard gewerkt aan hun overredingskracht. Veel teams deden mee en veel uitzonderlijke argumentaties zijn naar voren gekomen, sommigen sterk, sommigen wat minder sterk. De emoties liepen hoog op tijdens de vrije discussie en het dreigde uit de hand te escaleren, gelukkig kon dit door ingrijpen van de jury voorkomen worden. Na een heftige strijd tussen de verschillende teams en harde woorden van de jury liep de wedstrijd ten einde. De gelukkige winnaar mocht naar huis met de gouden keutel en dit jaar was er voor de laatste plek als troostprijs het boek ‘’how to win every argument’’. Wij willen graag alle deelnemers en de jury bedanken en hopen allen volgend jaar weer te zien op de meest elitaire verenigingsactiviteit van het jaar

PROMOTIJD EN KENTIJD KOMEN ER WEER AAN!

AMSTERDAM 2 augustus 2015 - De vakantie is bijna voorbij en dat betekent maar één ding, Py gaat weer open! De komende weken is er weer genoeg te doen met de Ideeweek, de Intreeweek en daarna natuurlijk de kentijd. Achter de schermen bij S.E.M.P.E.R. wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen van de kentijd waarin de Kema’s ons mooie dispuut mogen leren kennen. Na de successen van de opzitavonden van vorig jaar is het voor iedereen weer in spanning afwachten welke thema’s de kentijdcie dit jaar heeft verzonnen.

SPORTDAG 2015 GROOT SUCCES!

AMSTERDAM 1 augustus 2015 - De sportdag was weer top! Wij bedanken alle teams, de fantastische mensen van sportvereniging JOS, en natuurlijk de organisatie!

Tot volgend jaar!

S.E.M.P.E.R. WINT EXTRA ZETEL

AMSTERDAM 6 augustus 2014 – In de algemene verkiezingen van afgelopen maand kwam het z.i.o.d. S.E.M.P.E.R. als grote winnaar uit de bus. Het goede geleverde werk van de afgelopen jaren is door de kiezer beloond met een extra zetel. Dat betekent dat er voor het dispuut weer twee plekken beschikbaar zullen zijn binnen het Algemeen Bestuur. Het vertrouwen van de kiezer lijkt vrij constant, zo blijkt uit de afgelopen 3 jaar waarin het z.i.o.d. S.E.M.P.E.R. steeds wisselde tussen 1 en 2 zetels.

Door bezuinigingen dit jaar zijn er in de AB-kamer nog maar 5 zetels beschikbaar van de gebruikelijke 6. Met de 2 gewonnen zetels heeft het dispuut dus bijna een meerderheid in handen. Nieuw raadslid Vincent de Jong zei hierover: “Het is mooi dat we het komende jaar meer te zeggen zullen hebben binnen SSRA. Ik wil de kiezers graag bedanken voor het gegeven vertrouwen. Maar 2 zetels is nog geen meerderheid, daarvoor zullen we met andere partijen moeten overleggen en compromissen sluiten. Gelukkig kunnen we het met iedereen goed vinden.”

Het is opvallend dat dit jaar de populaire positie Quaestor Stichting niet bezet wordt door een vertegenwoordiger van S.E.M.P.E.R.. Nieuw raadslid Marco Geurs vertelde: “We hadden de mogelijkheid om die plek ook dit jaar weer te bezetten. Maar soms is het goed om dat aan iemand anders over te laten en een nieuw gezicht daar neer te zetten, zodat er met een andere blik naar zaken wordt gekeken. Ik denk dat Vinnieboj (Vincent de Jong – red) en ik met onze gezamenlijke ervaring voor veel goeds kunnen zorgen. Ons dispuut heeft in het recente verleden al laten blijken dat we goed met 2 zetels om kunnen gaan en dat gaan we ook nu weer laten zien.”

Andere partijen waren niet bereikbaar voor commentaar. Wel lieten beide nieuwe raadsleden nog weten dat ze graag hun voorganger, Roland Kleimann, willen bedanken voor het goede werk en het winnen van het vertrouwen van de kiezer.

EEN GELUKKIG 2014

AMSTERDAM 2 januari 2014 - Het bestuur van z.i.o.d. S.E.M.P.E.R. wil graag iedereen een mooi en gelukkig nieuw jaar wensen. Daarnaast hierbij een terugblik op de afgelopen paar maanden en ook een kijkje in de toekomst. Er zijn al vele hoogtepunten voorbij gekomen. De debatwedstrijd, waarbij een heftige rivaliteit ontstond tussen S.E.M.P.E.R. en Matesxa, maar het S.E.M.P.E.R. team van Tijmen en Merle uiteindelijk als winnaar overbleef. Ook een hoogtepunt was het optreden van The Awkward Silence, met een springende neger bij ‘I’m pretty fly for a white guy’, en natuurlijk de Pokemon theme song. De Semperklaas is dit jaar weer onze leden niet vergeten, en de Dies, met bijbehorende borrel, activiteit en diner, is al gekomen en gegaan. Daarnaast hebben we ons eerste weekendje weg er weer opzitten, en tot slot heeft ook het kerstdiner weer voor een epische avond gezorgd. Het bestuur is er mee bezig om ook de komende periode vol geslaagde activiteiten te laten zitten. Zo zijn de voorbereidingen voor de eerste Koningsdag, het Februariweekend en het dicht-mex toernooi al aan de gang. Wij wensen iedereen een goed jaar toe. Dat er maar veel mex gegooid mag worden.

S.E.M.P.E.R. 1 PAKT OPNIEUW DE SCHAAL

AMSTERDAM 27 december 2013 - Op de kop af een jaar geleden pakte zaalvoetbalteam S.E.M.P.E.R. 1 de eerste titel sinds een lange tijd. Destijds promoveerde het naar de 3e klasse. Waar er in het eerste seizoen in deze nieuwe klasse duidelijk nog veel spelers aan het hogere niveau moesten wennen, is er nu in het 2e seizoen een topprestatie geleverd en het kampioenschap behaald. Opvallend feit is dat in beide topseizoenen S.E.M.P.E.R. 1 een concurrerend dispuut achter zich wist te laten. Waar dat vorig jaar zo was met de mannen van Furiosus 8, wist S.E.M.P.E.R. 1 dit seizoen boven het oranje team van Ferdy te blijven. Bekende gezichten zijn blijkbaar reden voor extra motivatie, al blijkt dat nog niet uit de derby’s zelf. 2e opvallende feit is dat Maurits ‘Maupie’ van Dokkum dit jaar opnieuw kans maakt op de topscorerstitel. Vanavond speelt S.E.M.P.E.R. 1 de afsluitende wedstrijd van het seizoen, en dat biedt aan Maupie de kans om het gat met de nummer 2 Jelle Treep, wat momenteel uit slechts 1 doelpunt bestaat, uit te breiden.

Uit een officiële verklaring van de aanvoerder van S.E.M.P.E.R. 1, Vincent ‘Vinnieboj’ de Jong, werd duidelijk dat het team van de komende rustperiode gebruik gaat maken door een trainingskamp te beleggen. Dit om het succes van het afgelopen seizoen te vieren en om iedereen klaar te stomen voor het volgende seizoen. De aanvoerder zelf: “Bijna iedereen is momenteel fit en dat willen we graag zo houden. Ik denk daarom dat we het op het trainingskamp rustig aan zullen doen, om blessures te voorkomen. We zullen vooral werken aan de teamspirit. Het is belangrijk om gemotiveerd te blijven in aanloop naar het nieuwe seizoen, zeker ook met de bekerwedstrijden in aantocht.” De locatie van het trainingskamp wordt voorlopig geheim gehouden. Op de vraag of hij nog iets wilde toelichten over de inhoud van het trainingskamp, antwoordde de aanvoerder cryptisch: “Hard zuipen wordt beloond”.

S.E.M.P.E.R. BEHOUDT INVLOED IN SSRA

AMSTERDAM 9 juli 2013 – Voor het derde jaar op rij vult z.i.o.d. S.E.M.P.E.R. een plek in het Algemeen Bestuur van SSRA. Persbureau Reuters en verscheidene andere bronnen bevestigden vandaag de geruchten van vorige week. Roland Kleimann komt over van S.E.M.P.E.R. en gaat de financiën van de stichting beheren. Hij tekende een contract voor een jaar.

Aandeelhouders en sponsoren eisten, na het grote succes van de afgelopen twee jaar, dat er dit jaar opnieuw iemand van het dochterbedrijf zou worden overgenomen. Bevestiging van dit nieuws zorgde dan ook voor veel activiteit op de beurs. De vraag naar een aandeel in SSRA schoot omhoog en het is de verwachting dat er tijdens de komende weken heel wat aandeelhouders bij komen.

Als reactie op het nieuws zei voorzitter van het bestuur bij S.E.M.P.E.R., Paolo van den Heuvel, het volgende: “We zullen het de komende tijd druk hebben met de reorganisatie na het vertrek van Rolo (Roland Kleimann – red.), maar ik vermoed dat er meerdere mensen zullen opstaan om hem te vervangen. Wij gaan ons best doen om er voor te zorgen dat onze organisatie niet onder zijn vertrek zal lijden. We gaan zeker niet bezuinigen en wie weet hebben we als de storm weer is gaan liggen zelfs plek om wat nieuwe mensen aan te trekken.”

S.E.M.P.E.R. BEHOUDT INVLOED IN SSRA

AMSTERDAM 28 november 2012 – Wat door analytici tot voor kort als onmogelijk werd beschouwd is werkelijkheid geworden: zaalvoetbalteam S.E.M.P.E.R. 1 mag zich kampioen van de Vierde Klasse A noemen. Het is voor het eerst sinds de eeuwwisseling dat de ploeg er niet in is geslaagd genoeg strafpunten te behalen om te compenseren voor het aantal gewonnen wedstrijden, waardoor promotie naar de derde klasse onafwendbaar is gebleken. S.E.M.P.E.R. 1 is bovenaan de competitie geëindigd, met ruime afstand van onder andere Furiosus 8. Aanvoerder Joeri Treep wilde graag geen commentaar geven: “Geen commentaar.”